Правна помощ при катастрофа (птп) 

Подай ръка е кампания създадена с цел да помага на хора пострадали при птп. Независимо дали сте шофирали или сте били пътник в колата имате право на финансово обезщетение ако сте пострадали при катастрофа. Пишете ни за безплатна консултация сега.

Бърза и Безплатна онлайн консултация: 

Свържете се с нас бързо и лесно и задайте вашите въпроси и ние ще ви помогнем. Нужно е само да изберете метода чрез който да се свържете с нас само чрез един клик напълно безплатно:

Защо да изберете нас?

Ние сме първата по рода си онлайн платформа създадена с цел да помага изцяло на хората пострадали при катастрофа 

С нас е сигурно

Подай ръка предлага 100 % конфиденциалност на всеки поет случай и пълна сигурност както на клиента така и на неговите близки. Вашата сигурност е важен приоритет за нас.

С нас е лесно

Ние сме водещи в делата при злополуки при птп с хиляди спечелени дела зад гърба си и отъпкани пътеки затова с нас нещата ще се случат лесно и бързо.

Имаме най-добрия екип

Смело можем да кажем, че разполагаме с най-добрия екип от специалисти и адвокати с дългогодишен опит в воденето на застрахователни и наказателни дела при случай на катастрофи (птп).

Водим дела и в чужбина

Ако сте пострадали извън България ние ще ви помогнем имаме екипи и адвокати в почти всички държави нужно е само да се свържете с нас.

Без излишни разходи и плащания

Ние не искаме никакви пари напред на нашите клиенти. Подай ръка взема своето възнаграждение само след като клиента получи вече своето обезщетение. Ние се стараем да постигнем максималните цели на всеки поет случай. За нас най-важна е репутацията и дългосрочната работа. Затова сме вече над 10 години №1 в България.

Свържете се с нас

Първо е нужно да се свържете с нас чрез телефон, Viber, Whatsapp,Messenger, Mail

Опишете случая

Запознайте ни със случая, за целта е нужно да ни опишете всичко в детайли как се е случил инциденти и при какви обстоятелства. Хубаво е и да ни изпратите снимков материал на документи като епикризи и т.н.

Безплатна консултация

Насрочваме ден и час за лична среща или онлайн консултация ако не е удобно да се срещнем лично. Всичко това е напълно безплатно и без да ви обвързва с каквито и да е ангажименти към нас.

Поемаме случая

След като сме се запознали с вас и вашият случай и сме обяснили всичко можем да поемем случая на момента стига да прецените, че ние сме вашите хора :)

Добър адвокат при ПТП

Катастрофите са едно от най-ужасните неща, които могат да ни се случат днес. Никой от нас не е застрахован от това да стане жертва на ПТП – било по чужда вина, било по своя, било просто по стечение на обстоятелствата.

Обезщетение при ПТП

Адекватното обезщетение при ПТП е трудно да бъде дефинирано, особено ако нямате подкрепата на качествен адвокат по застрахователни дела, каквито са нашите юристи от сайта Подай-Ръка.

Как да си потърсим правата ако сме пострадали при птп

Повечето от нас наистина не знаят каква застрахователна претенция при ПТП могат да предявят, за да защитят правата си и да вземат максимално обезщетение, а това може да стане даже и при извънсъдебното уреждане на спора.
Важно е да знаете, че по закон се обезщетяват имуществените и неимуществените вреди, които сте понесли от катастрофата.
За неимуществени вреди се смятат негативните последици като болките и страданията заради получени травми.
За имуществени вреди се смятат разходите, които сте направили заради инцидента, като тези за оперативните намеси, болничния престой, медикаментите, рехабилитацията, ремонтът на колата и други подобни.
Запомнете, че всички пострадали в катастрофа, без виновния шофьор, са в правото си да търсят обезщетения за неимуществените вреди, които да търси от своя застраховател по „Гражданската отговорност“ на виновния за ПТП-то. Освен от застрахователя може да се потърси обезщетение и от гаранционния фонд.

Кой има право на обезщетение и как да го получи

Всеки, който е засегнат от  ПТП – пешеходци, колоездачи, пътници, мотористи, шофьори (без виновния за ПТП-то) имат правото на обезщетяване.
Ако пострадалия е починал, право на обезщетение имат близките му като съпругата, децата, родителите.
Крайният срок за претенции на обезщетение е до 5 години от катастрофата.
Освен това в случай че виновният за ПТП-то шофьор е без застраховка „Гражданска отговорност“ или е неизвестен, трябва да потърсите обезщетение от Гаранционния фонд. При ПТП, в което виновника за него е чужд гражданин и притежава застраховката „Гражданска отговорност“ при чуждестранен застраховател или пък катастрофата е станала в чужда държава, вие също имате правото на обезщетяване.
 Ако вие сте потърпевш не се колебайте, а се свържете с нас. Екипът на Подай Ръка ще поеме вашият случай веднага. Ние не искаме такси и хонорари преди да сме ви помогнали да получите своето обезщетение.

Не пропускайте да вземете максимално обезщетение за вашите травми при птп

Имайте предвид, че са все по-чести случаите на отрицателен отговор от застрахователите за изплащането на застрахователното обезщетение.
Пропускът е изцяло законодателен, понеже в страната ни липсва единна централизирана методология за определянето на размера му, а основният метод е определянето на обезщетението по „справедливост“ по линия на член 52 от ЗЗД от страна на съответния по случая съд. По този начин пострадалите вземат минималните по закона, вместо да получат максимално възможното обезщетение, освен ако не са потърсили услугите на опитен и добър адвокат. Още по-сложно е когато търсите обезщетение при смърт от катастрофа, а повечето хора не са запознати с правата си и сумите, които им се дължат..
За да сте подготвени, след ПТП реагирайте веднага, съберете нужната документация по случая като документа за наличие на отговорност от своя застраховател под формата на протокола за катастрофата и данни за валидна застраховка „Гражданска отговорност“. 
Ако имате нужда от всякакви съвети относно документи и тяхното попълване не се колебайте, а се свържете с нас. Екипът ни е запознат със всички застрахователни документи, протоколи и можем да ви посъветваме как да ги попълните правилно.
Освен това ни е имаме денонощни екипи в цялата страна и ако се налага можем да ви посетим на произшествието лично за целта е нужно само да ни се обадите или пишете в контактната форма на сайта.

Шофьор, пътник или пешеходец имате право на обезщетение ако сте пострадали при птп.

При ПТП с автомобила на чужд гражданин или на кола с чуждестранна регистрация, имате законното право да потърсите застрахователното си обезщетение от застрахователната компания по застраховката „Гражданска отговорност“ на виновника за катастрофата, а ако той няма сключена такава - от Гаранционния фонд. Същото важи и ако катастрофата е станала на територията на друга страна и има пострадали български граждани, като в случая те трябва да потърсят обезщетяване в Република България. За какъвто и случай на ПТП говорим, обезщетението по застраховката представлява определена парична сума, която трябва да се изплати за настъпилите неимуществени вреди от рода на претърпените от пострадалия или неговите близки болка и страдание в следствие на травми. Същото важи и за всички имуществени вреди, в това число и тези по превозното средство на пострадалия, които са станали по вина на извършителя на катастрофата, както и тези за медицинските разходи за последващото болнично и извън болнично лечение, рехабилитацията, средствата за използваните за лечението медикаменти, последващите разходи във връзка със съответното ПТП.
С една дума, по закон, в случай на ПТП се търси обезщетяване за разходите и пропуснатите ползи, които са пряка и непосредствена последица от катастрофата, независимо дали с наш или чужд гражданин, както и за съдебните и административните такси, разноските, хонорарите за адвокати и вещите лица и т.н.

Ето 

Защо да изберете нас

Водена изцяло от нас статистика натрупана с нашият опит и работа през годините не се задължаваме с никаква отговорност спрямо 3-ти страни към дадените данни.
Успех на случаите поети от Подай Ръка
96%
Успех на хора поели сами да водят съдебните дела
27%
Успех на други Асоциации
75%
Успех на случай предоставени на не специализирани адвокати
4 0 %

Коментари от Tweater

Доволни клиенти писали ни в социалната мрежа tweater:

Коментари за нас в Google:

Вижте още:

pencilgraduation-hatlaptop-phonerocketwheelchairthumbs-upquestion-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram