Правна помощ при катастрофа (птп) 

Подай ръка е кампания създадена с цел да помага на хора пострадали при птп. Независимо дали сте шофирали или сте били пътник в колата имате право на финансово обезщетение ако сте пострадали при катастрофа. Пишете ни за безплатна консултация сега.

Бърза и Безплатна онлайн консултация: 

Свържете се с нас бързо и лесно и задайте вашите въпроси и ние ще ви помогнем. Нужно е само да изберете метода чрез който да се свържете с нас само чрез един клик напълно безплатно:

Защо да изберете нас?

Ние сме първата по рода си онлайн платформа създадена с цел да помага изцяло на хората пострадали при катастрофа 

С нас е сигурно

Подай ръка предлага 100 % конфиденциалност на всеки поет случай и пълна сигурност както на клиента така и на неговите близки. Вашата сигурност е важен приоритет за нас.

С нас е лесно

Ние сме водещи в делата при злополуки при птп с хиляди спечелени дела зад гърба си и отъпкани пътеки затова с нас нещата ще се случат лесно и бързо.

Имаме най-добрия екип

Смело можем да кажем, че разполагаме с най-добрия екип от специалисти и адвокати с дългогодишен опит в воденето на застрахователни и наказателни дела при случай на катастрофи (птп).

Водим дела и в чужбина

Ако сте пострадали извън България ние ще ви помогнем имаме екипи и адвокати в почти всички държави нужно е само да се свържете с нас.

Без излишни разходи и плащания

Ние не искаме никакви пари напред на нашите клиенти. Подай ръка взема своето възнаграждение само след като клиента получи вече своето обезщетение. Ние се стараем да постигнем максималните цели на всеки поет случай. За нас най-важна е репутацията и дългосрочната работа. Затова сме вече над 10 години №1 в България.

Свържете се с нас

Първо е нужно да се свържете с нас чрез телефон, Viber, Whatsapp,Messenger, Mail

Опишете случая

Запознайте ни със случая, за целта е нужно да ни опишете всичко в детайли как се е случил инциденти и при какви обстоятелства. Хубаво е и да ни изпратите снимков материал на документи като епикризи и т.н.

Безплатна консултация

Насрочваме ден и час за лична среща или онлайн консултация ако не е удобно да се срещнем лично. Всичко това е напълно безплатно и без да ви обвързва с каквито и да е ангажименти към нас.

Поемаме случая

След като сме се запознали с вас и вашият случай и сме обяснили всичко можем да поемем случая на момента стига да прецените, че ние сме вашите хора :)

Добър адвокат при ПТП

Катастрофите са едно от най-ужасните неща, които могат да ни се случат днес. Никой от нас не е застрахован от това да стане жертва на ПТП – било по чужда вина, било по своя, било просто по стечение на обстоятелствата.

Жертва на катастрофа

Всеки може да бъде блъснат от автомобил като пешеходец на улицата, дори и на пешеходна пътека. На всеки може да му се случи да участва в катастрофа с колата си – да се блъсне с друг автомобил, да се удари в дърво, да излети от пътя, дори да го удари влак на жп-прелез.

Статистика на пострадали при катастрофа

Според статистиката, катастрофите на пътя от година на година стават все повече и много от тях вземат жертви, дори да оставим настрани материалните щети по автомобилите, ранените и травмирани участници в ПТП-то.

Помощ при ПТП

Много е важно при ПТП да потърсим възможно най-бързо квалифицирана правна помощ, която да защити правата ни, освен медицинската такава, разбира се.
Да се намери добър адвокат при ПТП може да се окаже от решаващо значение при решаването на вашия казус.

Помощ на пострадали при катастрофа

Ако сте пострадали в катастрофа, вие се нуждаете спешно от квалифициран юрист, който да защити по възможно най-добрия начин вашите интереси, както и за това да се съсредоточите върху своето възстановяване от инцидента.

С нас ще получите най-високо обезщетение при катастрофа

Добрият адвокат при ПТП може да анализира цялата ситуация безгрешно, да събере необходимите документи, да ви съдейства при общуването с институциите, да ви даде професионални правни съвети, да отстоява правата ви в съда при нужда, да ви издейства максималното обезщетение при подобни казуси.

Защо е нужно да имате добър адвокат при птп

За да постигне максимално добър успех е нужно адвокатите който ви представляват да има богат опит и познания за да знаят и могат да съберат нужните за целта доказателства и да водят преговорите със застрахователя и всичко онова, от което имате остра нужда при подобно неприятно, а често и трагично събитие.

Асоциация на пострадали при птп

За да сте сигурни, че ще откриете наистина добър адвокат при ПТП, на който може да имате пълно доверие, винаги може да се обърнете за съдействие към нашата Асоциация за безплатна правна помощ на пострадали при ПТП и при трудова злополука, както и към сайта ни Подай-Ръка.

Безплатна консултация с най-добрите юристи

Ние сме сформирали екип от опитни юристи и правни съветници, които може да потърсите винаги и по всяко време, за да разрешат проблема ви.
Те предлагат безплатни консултации, правни съвети и пълно съдействие, така че да защитите правата си максимално добре и да получите максималното обезщетение заради инцидента на пътя, в който сте или участници.

Доверете ни се и получете най-добрата защита

С нас ще получите наистина пълно съдействие относно нужната ви правна, медицинска или психологическа помощ след катастрофата. Подай ръка ще е до вас през цялото време от началото до края може да разчитате на нас за всякаква помощ и съдействие може да ни се доверите на 100%

Обезщетение при ПТП

Адекватното обезщетение при ПТП е трудно да бъде дефинирано, особено ако нямате подкрепата на качествен адвокат по застрахователни дела, каквито са нашите юристи от сайта Подай-Ръка.

Как да си потърсим правата ако сме пострадали при птп

Повечето от нас наистина не знаят каква застрахователна претенция при ПТП могат да предявят, за да защитят правата си и да вземат максимално обезщетение, а това може да стане даже и при извънсъдебното уреждане на спора.
Важно е да знаете, че по закон се обезщетяват имуществените и неимуществените вреди, които сте понесли от катастрофата.
За неимуществени вреди се смятат негативните последици като болките и страданията заради получени травми.
За имуществени вреди се смятат разходите, които сте направили заради инцидента, като тези за оперативните намеси, болничния престой, медикаментите, рехабилитацията, ремонтът на колата и други подобни.
Запомнете, че всички пострадали в катастрофа, без виновния шофьор, са в правото си да търсят обезщетения за неимуществените вреди, които да търси от своя застраховател по „Гражданската отговорност“ на виновния за ПТП-то. Освен от застрахователя може да се потърси обезщетение и от гаранционния фонд.

Кой има право на обезщетение и как да го получи

Всеки, който е засегнат от  ПТП – пешеходци, колоездачи, пътници, мотористи, шофьори (без виновния за ПТП-то) имат правото на обезщетяване.
Ако пострадалия е починал, право на обезщетение имат близките му като съпругата, децата, родителите.
Крайният срок за претенции на обезщетение е до 5 години от катастрофата.
Освен това в случай че виновният за ПТП-то шофьор е без застраховка „Гражданска отговорност“ или е неизвестен, трябва да потърсите обезщетение от Гаранционния фонд. При ПТП, в което виновника за него е чужд гражданин и притежава застраховката „Гражданска отговорност“ при чуждестранен застраховател или пък катастрофата е станала в чужда държава, вие също имате правото на обезщетяване.
 Ако вие сте потърпевш не се колебайте, а се свържете с нас. Екипът на Подай Ръка ще поеме вашият случай веднага. Ние не искаме такси и хонорари преди да сме ви помогнали да получите своето обезщетение.

Не пропускайте да вземете максимално обезщетение за вашите травми при птп

Имайте предвид, че са все по-чести случаите на отрицателен отговор от застрахователите за изплащането на застрахователното обезщетение.
Пропускът е изцяло законодателен, понеже в страната ни липсва единна централизирана методология за определянето на размера му, а основният метод е определянето на обезщетението по „справедливост“ по линия на член 52 от ЗЗД от страна на съответния по случая съд. По този начин пострадалите вземат минималните по закона, вместо да получат максимално възможното обезщетение, освен ако не са потърсили услугите на опитен и добър адвокат. Още по-сложно е когато търсите обезщетение при смърт от катастрофа, а повечето хора не са запознати с правата си и сумите, които им се дължат..
За да сте подготвени, след ПТП реагирайте веднага, съберете нужната документация по случая като документа за наличие на отговорност от своя застраховател под формата на протокола за катастрофата и данни за валидна застраховка „Гражданска отговорност“. 
Ако имате нужда от всякакви съвети относно документи и тяхното попълване не се колебайте, а се свържете с нас. Екипът ни е запознат със всички застрахователни документи, протоколи и можем да ви посъветваме как да ги попълните правилно.
Освен това ни е имаме денонощни екипи в цялата страна и ако се налага можем да ви посетим на произшествието лично за целта е нужно само да ни се обадите или пишете в контактната форма на сайта.

Шофьор, пътник или пешеходец имате право на обезщетение ако сте пострадали при птп.

При ПТП с автомобила на чужд гражданин или на кола с чуждестранна регистрация, имате законното право да потърсите застрахователното си обезщетение от застрахователната компания по застраховката „Гражданска отговорност“ на виновника за катастрофата, а ако той няма сключена такава - от Гаранционния фонд. Същото важи и ако катастрофата е станала на територията на друга страна и има пострадали български граждани, като в случая те трябва да потърсят обезщетяване в Република България. За какъвто и случай на ПТП говорим, обезщетението по застраховката представлява определена парична сума, която трябва да се изплати за настъпилите неимуществени вреди от рода на претърпените от пострадалия или неговите близки болка и страдание в следствие на травми. Същото важи и за всички имуществени вреди, в това число и тези по превозното средство на пострадалия, които са станали по вина на извършителя на катастрофата, както и тези за медицинските разходи за последващото болнично и извън болнично лечение, рехабилитацията, средствата за използваните за лечението медикаменти, последващите разходи във връзка със съответното ПТП.
С една дума, по закон, в случай на ПТП се търси обезщетяване за разходите и пропуснатите ползи, които са пряка и непосредствена последица от катастрофата, независимо дали с наш или чужд гражданин, както и за съдебните и административните такси, разноските, хонорарите за адвокати и вещите лица и т.н.

Ето 

Защо да изберете нас

Водена изцяло от нас статистика натрупана с нашият опит и работа през годините не се задължаваме с никаква отговорност спрямо 3-ти страни към дадените данни.
Успех на случаите поети от Подай Ръка
96%
Успех на хора поели сами да водят съдебните дела
27%
Успех на други Асоциации
75%
Успех на случай предоставени на не специализирани адвокати
4 0 %

Коментари от Tweater

Доволни клиенти писали ни в социалната мрежа tweater:
Много добро отношение и добре свършена работа. Помогнаха ми в много труден за мен момент след тежка катастрофа изгубих брат си. След инцидента не знаех какво да правя и какви са ми правата след разговор с мой познат той ме насочи към инициативата Подай ръка, веднага им се обадих те откликнаха на момента и след около 1 час имахме вече среща. След 1 седмица бяха внесли делото в съда и за по-малко от година аз и моето семейство получихме своето финансово обезпечение, а виновника за злополуката лежи в затвора. Благодаря на целия екип от юристи и на екипа Подай ръка който успяха да ми помогнат.

Д. Костова

Здравейте, аз съм Калин на 33 години и преди около година пострадах в пътен инцидент. Пътувахме от морето към Пловдив по магистралата, около Стара загора един джип с бясна скорост връхлетя върху нашата кола и ни удари много тежко след инцидента бях в безсъзнание 3 дни с множество травми и счупвания. След 3 месеца ме изписаха от болницата и тогава реших да си потърся правата. След като попаднах на сайта Подай ръка веднага реших да се обадя и да им разкажа моя случай. Екипът им се зае на момента с проблема ми и след 2 дни имахме вече внесен иск в съда. За около година и половина успях да получа обезщетение в размер на 78 000 лева. Мога да кажа само едно голямо благодаря. Жестоки сте!

Калин Й.

Тук съм да оставя своето мнение за подай ръка принципно не съм от хората доверяващи се лесно затова и преди да предприема някаква стъпка проучвам добре с кого си имам работа. Така направих и с този сайт. Но след като видях само положителни коментари навсякъде и доволни клиенти реших да им се доверя. Моя случай беше травма по време на работа. Аз съм оператор на специализирана машина за направа на пласт масови кофички. Та въпросната машина имаше сериозен технически проблем за който бях информирал управата на цеха но все така отлагаха ремонта... и в един хубав момент заради тяхното нехайство пострадах аз с изгаряне на половината тяло 80 %. Адски мъки не ги пожелавам на никой. След лечение продължило повече от1 година се амбицирах и реших да ги съдя свързах се с сайта подай ръка и след около 2 седмици бяхме вкарали вече документите в съда заедно с техния екип юристи много професионално постъпиха. Сега вече имаме и опит за споразумение от страна на фирмата ми работодател което обаче не ни устройва и продължаваме с съдебния процес. Съвет към всеки потърпевш като мен търсете си правата!

Денис М.

Коментари за нас в Google:

Здравейте, през 2018г пострадах в тежка катастрофа и бях няколко месеца в болница с тежки увреждания в таза и няколко операции на гръдния кош за съжаление не можах да се възстановя но съм щастлив, че все пак съм жив. След всички тези страдания който преживях останах и без работа и без пари. Тогава един познат ми препоръча сайта на подай ръка и реших да се свържа с тях. Писах на екипа и те веднага ми обърнаха внимание още същия ден се срещнахме и те започнаха да действат по моя случай след месец вече бяха входирали всичко в съда дори и не очаквах, че толкова бързо и професионално ще подходят към моя случай... сега вече имаме и спечелено дело и присъдено обезщетение и съм супер доволен! Екипът наистина е най-добрия! Още един път ви благодаря много!

Калин Мотинов

Здравейте искам да изкажа големите си благодарности към целия екип и положения от тях труд. Аз пострадах по време на работа в цех за пакетиране на храни. Увреждането ми беше много тежко и в момента съм инвалид. След като стана инцидента бях в шок и не знаех какво да направя започнах да търся различни варианти и попаднах на сайта подай ръка. Веднага след проведен разговор с тях изпратиха екип при мен в болницата и подготвиха всички документи след седмица вече бяха вкарали всичко в съда и за по-малко от месец имахме предложение от фирмата ми работодател за особено голямо финансово обезщетение което след още малко преговори нарасна до максималния си размер и приехме офертата. Не мога да опиша колко съм доволна и колко професионално се отнесоха към моя случай! Благодаря ви още веднъж!

Жанет Борисова

Искам да изкажа моите благодарности към екипа ви! Останах изключително доволен от цялото отношение и наистина каквото казахте това и стана което е голяма рядкост вече в България. Определено сте честни и отговорни към това което правите. Лично аз пострадах при птп и то като пътник със счупена ключица, ръка, крак и таз отсрещната кола която ни помете беше виновна защото изпреварваше с несъобразена скорост и за секунди всичко се случи дори нямам и ясен спомен събудих се в болницата на системи и всичко ме болеше след което разбрах че и положението ми хич не е добре и че мога да остана инвалид за цял живот от там се почнаха операциите 6 на брой след около 8 месеца лечение успяха да ме закрепът но бях половин човек. Така и попаднах на подай ръка и се свързах с тях. След като се чухме по телефона те веднага се отзоваха и поеха случая. Направиха ми много добро впечатление още от първата среща обясниха ми всичко в детайли и ме запознаха с цялата процедура. След месец бяха вече входирали всичко в съда и за по малко от година получих своето обезщетение. Екипът е много силен и го препоръчвам на всеки пострадал при птп!

Калимера Ватос

Вижте още:

Много съм доволна веднага след като им писах по вайбъра ми отговориха и обясниха всичко по моя случай, още на следващия ден се срещнахме лично и договорихме всички подробности така поеха моя случай и след по-малко от година успях да получа своето обезщетение от застрахователя в размер на 87000 лева. Благодаря ви на целия екип! Преди да попадна на тях бях лъгана няколко месеца от недобросъвестен уж мой познат адвокат и затова моя апел към всички е да проучват добре хората на който се доверяват, не искам да натрапвам на никой моето мнение, а просто искам да изкажа благодарността си към Подай Ръка и целия им екип!

М.Тодорова

Пострадах като пешеходец месец декември беше започнало да се стъмва и имаше мъгла тръгнах да пресичам булеварда на пешеходна пътека но в това време връхлетя върху мен автомобил с доста висока скорост, Травмите ми бяха счупена ключица и тежко увреден таз, Бях 4 месеца в болница и претърпях 4 операции. След което потърсих помощ и съдействие от няколко места но на всякъде ми казваха, че няма какво да се направи и така... докато не открих вас. Подай ръка се отзоваха веднага след като им се обадих и се заеха с моя случай след около 9 месеца водене на съдебни дела от тяхна  страна успях да получа обезщетение в особено голям размер, а именно 90 000 лева. Много съм благодарен на целия ви екип.

К.Маричков

Екипът на подай ръка ми вдъхна доверие в хората като цяло. Тъкмо си мислех, че няма човечност и помощ между нас вече. След като пострадах в инцидент с автомобил дълго време бях в реанимация и здравословното ми състояние беше много зле. Претърпях няколко операции и освен това психически много се разклатих. Започнаха да ми минават какви ли не лоши мисли през главата и изпаднах в депресия. Майка ми обаче е силна и борбена жена и започна да търси всякакви варианти и реално тя намери сайта и екипа на  подай ръка. След като се е свързала с тях по телефона веднага насрочиха ден и час за среща и поеха моя случай. Мога да кажа че наистина това което обещаха и казаха го направиха и спазиха резултата вече е на лице със спечелено дело в наша поуза и изплатена финансово обезщетение в максимален размер. Благодаря ви!

Ани Стойлова

apartmentpenciltrashdicegraduation-hatfilm-playlaptop-phonechart-barsrocketwheelchairthumbs-upquestion-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram