За нас

Кампанията подай ръка е създадена за да помага на хора пострадали при птп и трудови злополуки както и на техните близки да получат максимално финансово обезщетение.
2000+

Клиенти ни се довериха

Всяка година ни се доверяват все повече хора и търсят нашите услуги.
96%

Успеваемост

Ние разполагаме с най-добрия екип и затова почти всички дела заведени от нас постигат максимална успеваемост.
100+

Нови случай всеки месец

Всеки месец ни се доверяват хора от цяла България и то основно с препоръки от клиенти останали доволни от нашата помощ.
100 000

Лева обезщетение

Почти всеки наш случай достига максималното полагащо му се финансово обезщетение спрямо неговите травми и срадания.

Какво правим?

Ние помагаме на хора който са пострадали при инциденти като, катастрофа, трудова злополука или случаен инцидент. Ако ваш близък е починал или е тежко пострадал не се колебайте да ни потърсите за помощ.

Пострадали при катастрофа-птп

Ако вие или ваш близък е пострадал при катастрофа или сте били пътник в автомобила и имате травма не се колебайте да ни потърсите за да ви помогнем.
Вижте още

Пострадали по време на работа

Ако вие или ваш близък е  пострадал при трудова злополука имате право на финансово обезщетение. Ние от подай ръка ще ви помогнем да го получите.
Вижте още

Пострадали при инцидент

Ако вие или ваш близък е пострадал при инцидент имате право на финансово обезщетение за целта е нужно само да се свържете с екипа на подай ръка.
Вижте още
Подай ръка е кампания създадена с цел помощ на човека. Ние помагаме повече от 10 години на хората да получат възмездия за своите страдания. Ако вие сте пострадали при птп или трудова злополука и имате средно телесна или тежка увреждане можем да ви помогнем да получите максимално обезщетение. Давността е 5 години затова се свържете с нас за да започнем делото още сега. За целта е нужно само да се свържете чрез контактната форма с нас за Безплатна консултация. Също така ако ваш близък е починал в катастрофа независимо дали е шофирал или е бил спътник всички негови близки имат право на обезщетение. Ние ще ви помогнем да го получите.

Свържете се с нас

Може да ни се обадите или да ни пишете бързо и лесно чрез контактната форма:
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram